Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Redaktørhjælp og freelance

Jeg er en professionel og erfaren redaktør, og jeg kan hjælpe dig med at få din tekst derhen, hvor du gerne vil have den. Det er muligt at få hjælp til både faglitteratur, lyrik, drama og skønlitteratur, og jeg arbejder på både dansk og engelsk.

Jeg læser og redigerer med forlagets og din kommende læsers øjne og giver dig den feedback, du har brug for, for at komme i mål med din tekst.

Du kan få hjælp af mig, uanset om du har skrevet 800 sider eller er gået helt i stå. Det kan også være, du ikke har skrevet noget endnu, men bare er fyldt med ideer. Måske har du selv været igennem din tekst mange gange og har nu svært ved at vurdere, hvad der er godt og skidt. Du vil gerne have en anden til at læse dit manuskript, en, som kan hjælpe dig nærmere en udgivelse.

Jeg giver feedback på alle typer tekster, også artikler, digte, essays, salgstekster og hjemmesidetekster.

Jeg hjælper med: fortællerstemme, synsvinkel, det sproglige, karakteropbygning, dialog, sceneopbygning, drive gennem historien, struktur i fortællingen og troværdighed. Du får overblik over uoverensstemmelser i indholdet, kedelige gentagelser, inkonsekvens i sproget og knudrede og tunge sætninger. Jeg ser på den overordnede struktur i kapitler, fakta, registre og lignende og giver helt konkrete forslag til forbedringer og tips og idéer til struktur, tempo og karakteropbygning. Kort sagt kommer jeg med de idéer, spørgsmål og forbedringsforslag, som forlaget vil komme med.

Hvis du har spørgsmål eller overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Se mere her: Priser Referencer Skrivekurser Kontakt

 

For forlag:

Jeg arbejder freelance som redaktør og oversætter (engelsk-dansk) for forlag. Kontakt mig for nærmere info.

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.