forside

På Saxo kan du købe min bog om skriveteknikker og tanker om det at skrive skønlitterært. Den kan fås både som e-bog og som paperback.

Du kan finde den her: Skriv for livet – En guide til skønlitterær skriveteknik

I denne bog beskriver jeg de mange forskellige teknikker, som jeg har lært gennem mit arbejde som skønlitterær redaktør og min egen erfaring med at skrive. Jeg giver konkrete forslag til, hvordan man kan arbejde med sine tekster og redigere dem, så de fremstår langt skarpere og smukkere.

Bogen er et samlet værk stykket sammen af de ting, jeg altid arbejder med som redaktør. Nogle af emnerne har jeg også skrevet om på min blog, www.skrivforlivet.dk, mens andre er nye emner, jeg har beskrevet.

I bogen kan du læse om karakteropbygning, om at skrive dialog, de mange forskellige opbygnings- og redigeringsteknikker, hvordan man gør teksten levende, om strukturering og meget andet. Alle teknikkerne er beskrevet konkret og ofte trin for trin, så du kan gå i gang med at bruge dem på dine egne tekster.

God skrivelyst!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

37563184

På Amazon kan du købe min roman The End of Immortality. 

Den blev oprindeligt udgivet af et amerikansk forlag, men efter en uoverensstemmelse annullerede vi kontrakten, og efter nogle måneders overvejelse besluttede jeg at udgive den selv.

Du kan downloade de første tre kapitler gratis lige her: The End of Immortality -3 chapters.

Bogen kan købes på Amazon som paperback og som e-bog.

God læselyst!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..