HistorieAgenten – Kurser og hjælp til god PR

Som forfattere kan vi ikke komme udenom, at god PR er livsvigtig. Der udkommer hele tiden ny og spændende litteratur, og mange gode bøger drukner i bølgen og bliver aldrig opdaget.

Vejen til spotlightet går igennem medierne, både de traditionelle og de sociale medier. Det kan være svært at få taletid her, og derfor kan det være helt essentielt at benytte sig af en, der kender området og ved, hvad der skal til.

Se Annes nye kursus her!

Onlinekursus – sådan bliver du din egen PR-agent

Anne Zenon fra HistorieAgenten ved, hvad det kræver at få sin bog omtalt i medierne. Ud fra sin baggrund som både forfatter og PR-agent har hun samlet sin erfaring i et onlinekursus, så du som forfatter kan komme i gang med at skabe PR for din bog.

Kurset hedder “Sådan finder du dine mediehistorier, der giver din bog omtale”. Gennem 5 moduler lærer du, hvordan du griber PR-arbejdet an. Når kurset er gennemført, står du med mindst en god historie og er klar til at kontakte et medie.

KURSETS 5 MODULER GIVER FORSTÅELSE AF:

– Hvad der skaber den gode mediehistorie
– Hvordan du vinkler din mediehistorie til flere medier
– Du får redskaber, så du står med dine skarpe historier lige til at sætte i din egen presseplan
– Du bliver klar til at ringe journalisterne op!

Onlinekurset er en investering i at få din bog ud over rampen. For 995 kr. bliver du klædt på til PR-arbejdet.

Kurset kan også bookes med 1 times samtale med HistorieAgenten.

Kickstart din forfatter-PR. Din bog fortjener omtale

Klik her for at læse mere om kurset

(Hvis du køber gennem ovenstående link, tilfalder der mig en lille procentdel af prisen for kurset.)

 

HistorieAgenten er et specialiseret PR-bureau, der hjælper forfattere med at få medieomtale. Anne Zenon, som driver HistorieAgenten, har 20 års erfaring som kommunikationsrådgiver samt erfaring fra flere kreative brancher. Hun er også forfatter og tidligere forlagsejer.

Anne ved, hvad der skal til for at finde din gode historie, så din bog får spalteplads og omtale. Der er fokus på, hvad der skal til for at finde den vinkel, der kommer igennem til medierne, og som også gør dig som forfatter tryg og stolt. Når HistorieAgenten tager en opgave, bliver der arbejdet grundigt med troværdige, modige historier og en samlet kunstnerbranding.

Følg HistorieAgenten