HistorieAgenten – Din vej til god PR

Som forfattere kan vi ikke komme udenom, at god PR er livsvigtig. Der udkommer hele tiden ny og spændende litteratur, og mange gode bøger drukner i bølgen og bliver aldrig opdaget.

Vejen til spotlightet går igennem medierne, både de traditionelle og de sociale medier. Det kan være svært at få taletid her, og derfor kan det være helt essentielt at benytte sig af en, der kender området og ved, hvad der skal til.

 

HistorieAgenten er et specialiseret PR-bureau, der hjælper forfattere med at få medieomtale. Anne Zenon, som driver HistorieAgenten, har 20 års erfaring som kommunikationsrådgiver samt erfaring fra flere kreative brancher. Hun er også forfatter og tidligere forlagsejer.

Anne ved, hvad der skal til for at finde din gode historie, så din bog får spalteplads og omtale. Der er fokus på, hvad der skal til for at finde den vinkel, der kommer igennem til medierne, og som også gør dig som forfatter tryg og stolt. Når HistorieAgenten tager en opgave, bliver der arbejdet grundigt med troværdige, modige historier og en samlet kunstnerbranding.

Følg HistorieAgenten her