Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Her har Eliot og Loui fået fat i fire små historier om den søde blå elefant Mimbo Jimbo skrevet af vores allesammens elskede Jakob Martin Strid. Bøgerne er samlet i en lille æske og skønt illustreret som altid.

Bogen er sponsoreret af Bog og idé
Forlag: Gyldendal
Udgave: 1
ISBN: 9788702164145
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Sider: 40
Udgivelsesdato: 10-10-2014
Format: Indbundet

Når man nu ikke selv kan læse endnu, så er det skønt med en storebror, der elsker at hygge med at læse højt. Her har Eliot og Loui fået fat i fire små historier om den søde blå elefant Mimbo Jimbo skrevet af vores allesammens elskede Jakob Martin Strid. Bøgerne er samlet i en lille æske og skønt illustreret som altid. Selvom Loui kun er 7 måneder kan illustrationerne fint fange hans opmærksomhed, og Mimbo Jimbo får både håndklask og ivrig pludren med på vejen, når Eliot læser de små historier højt.

Find dem her. Se mere med Strid her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Astrid Lindgren: Madicken

tirs maj 28 , 2019
Lindgren er stadig så vedkommende og gribende, selvom det nu er flere generationer, der er vokset op med hendes historier. Eliot læser Brødrene Løvehjerte og de mere dramatiske historier, mens Emily er mere forfalden til Bulderby og Madicken, men det viser netop, hvordan de universer stadig kan fange børnene (og de voksne.)
%d bloggers like this: