Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Vi elsker Ole Lund Kirkegaard. Hans magiske, farverige og sjove historier betager den ene generation efter den anden, og herhjemme har mine unger taget ham til sig lige så velvilligt som jeg gjorde som barn. Selvom historierne nu betragtes som at foregå “i gamle dage,” som Eliot beskriver det i videoen, så begejstrer de på samme niveau. De frække drenge, de skøre påfund, de sjove og skæve karakterer. Det er børnefortællinger på genialt niveau

Bogen er sponsoreret af Bog og idé
Forlag: Gyldendal
Udgave: 1
ISBN: 9788702080261
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Sider: 77
Udgivelsesdato: 13-11-2009
Format: Indbundet

Vi elsker Ole Lund Kirkegaard. Hans magiske, farverige og sjove historier betager den ene generation efter den anden, og herhjemme har mine unger taget ham til sig lige så velvilligt som jeg gjorde som barn. Selvom historierne nu betragtes som at foregå “i gamle dage,” som Eliot beskriver det i videoen, så begejstrer de på samme niveau. De frække drenge, de skøre påfund, de sjove og skæve karakterer. Det er børnefortællinger på genialt niveau. Læs mere om ham her.

Her anmelder Eliot De hæslige slynglers klub og andre gode historier.

 

 

Snyd ikke dig selv eller dine børn for Ole Lund Kirkegaard. Køb den her. 

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Ma Isabel Sánchez Vegara: Min første Ella Fitzgerald

ons maj 8 , 2019
Jeg er vild med serien Små mennesker, STORE DRØMME fra forlaget Albert, som udnytter litteraturens egenskaber til at fortælle børn, at livet giver alle muligheder så længe, man bare bliver ved med at arbejde for sin drøm og tro på sig selv. Her har serien skabt en bog til de helt små, bogen om Ella, med en helt forenklet historie og dejligt tykke papsider, som små fingre kan hive i og pege på.
%d bloggers like this: