Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Spejlvendt er så absolut læseværdig, og hvis du er vild med novellen som form og et forunderligt krydderi på historierne, så jeg vil varmt anbefale dig at få fat i denne novellesamling. Jeg ser frem til at høre mere til Anne Klein.

Bogen er sponsoreret af forfatteren
Udgivet: 2019
ISBN: 987-87-7528-9349
Antal sider: 86
1 udgave, 1. oplag

 

 

Spejlvendt er Anne Kleins debut som forfatter. Det er en novellesamling med ni noveller, som alle er vidt forskellige, men dog med det fællestræk, at de alle både overrasker og henrykker. Sproget er helt enkelt, det er indholdet, der har magten, og det går ganske godt. Vi befinder os i et dagligdags og ganske almindeligt univers i alle novellerne, men alligevel trækkes et slør af mystik og under ind over historierne; noget, der ikke hører til i vores almindelige verden, og så alligevel gør det. Der er den tossede veninde, som har købt en krokodille som kæledyr, ægteparret, der er så desperate efter at få deres hus igen, at de drives til uhyrlige handlinger og en trøje, der forvandles til en underskøn skovbund.

Spejlvendt er så absolut læseværdig, og hvis du er vild med novellen som form og et forunderligt krydderi på historierne, så jeg vil varmt anbefale dig at få fat i denne novellesamling. Jeg ser frem til at høre mere til Anne Klein.

Novellesamlingen kan købes her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Kari Hesthamar: So long Marianne

man maj 6 , 2019
Historien om Leonard og Marianne er en usædvanlig, men dog tidstypisk affære. Marianne er typen, der forelsker sig i de forkerte mænd, svæver forvirret rundt i sit liv, kæmper mellem sine roller som ansvarlig mor og smuk, eftertragtet kvinde, alt for eftergivende overfor mændene og alt for lidt mor for barnet. Det er en kamp at være Marianne, og det er en turbulent tid, hun lever i. Det virker lidt som om, det meste af hendes liv består i at holde hovedet oven vande, og man får ondt af hende og sønnen.
%d bloggers like this: