Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Her får vi historien om, hvordan Mor Muh mødte Krage og flere andre små historier om deres usædvanlige venskab. Den altid positive ko og den halvsure krage er et fantastisk makkerpar, og deres fælles eventyr går lige i hjertet på både store og små.

Bogen er sponsoreret af Bog og idé
Forfatter: Jujja Wieslander
Oversætter: Kina Bodenhoff
Forlag: Gyldendal
Udgave: 1
ISBN: 9788702189599
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Originaltitel: Mamma Mu firar Kråkan
Sider: 51
Udgivelsesdato: 31-03-2016
Format: Indbundet

Mor Muh fejrer Krage er Mor Muh i tegneserieform. Her får vi historien om, hvordan Mor Muh mødte Krage og flere andre små historier om deres usædvanlige venskab. Den altid positive ko og den halvsure krage er et fantastisk makkerpar, og deres fælles eventyr går lige i hjertet på både store og små.

I tegneserieform er den god som læs selv-bog for ungerne. Eliot, som nu er begyndt at elske Jumbo-bøger og andre tegneserier, var straks over denne udgave og forsvandt helt i historierne. Jeg er mest vild med bogens sidste historie Solnedgang, hvor Mor Muh synger solnedgangssang for Krage.

Sven Nordqvist har som altid stået for de skønne illustrationer med sikker og kærlig pen. Det er den perfekte lille bog for alle, som elsker Mor Muh.

Køb den her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

10 bøger, der rammer plet

man apr 1 , 2019
Her er en liste med 10 bøger, der virkelig ramte mig, da jeg læste dem. Det er den slags bøger, du aldrig glemmer igen, den slags, der kommer under huden på dig og bliver hos dig resten af livet, som om historien er en del af dine minder.
%d bloggers like this: