Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Her er en liste med 10 bøger, der virkelig ramte mig, da jeg læste dem. Det er den slags bøger, du aldrig glemmer igen, den slags, der kommer under huden på dig og bliver hos dig resten af livet, som om historien er en del af dine minder.

Her er en liste med 10 bøger, der virkelig ramte mig, da jeg læste dem. Det er den slags bøger, du aldrig glemmer igen, den slags, der kommer under huden på dig og bliver hos dig resten af livet, som om historien er en del af dine minder.

Morten Ramsland: Hundehoved
Mikael Niemi: At koge bjørn
Kazuo Ishiguro: Never let me go
Kaori Ekuni: Blink blink
Merethe Lindstrøm: Nord
Jón Kalman Stefánsson: Historien om Asta
Jesmyn Ward: Syng, levende og døde, syng
Jean-Paul Didierlaurent: Læseren i morgentoget
Hanya Yanagihara: Et lille liv
Cormac McCarthy: Vejen

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Michael Köhlmeier: Pigen med fingerbøllet

tirs apr 2 , 2019
Det er højaktuel litteratur med noget på hjerte, og det er uhyggeligt vedkommende. Det er det stille vand med den dybe grund, en lille og fin, men rammende og skarp fortælling, der lader os forstå, hvor virkeligt problemet er. Yiza kommer, Yiza går. Verden ser ingenting.
%d bloggers like this: