Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Jeg elsker Sven Nordqvist. Han er en af mine favoritter, når det gælder børnebøger. Hans kreationer har alt, hvad der skal til; skrupskønne illustrationer, fantastiske detaljer, der virkelig pirker til fantasien og dybe, gode historier med lag på lag, der kan begejstre både børn og voksne. Bliver det så bedre?

Bogen er sponsoreret af Bog & idé
Forlaget Carlsen, 2018

 

Jeg elsker Sven Nordqvist. Han er en af mine favoritter, når det gælder børnebøger. Hans kreationer har alt, hvad der skal til; skrupskønne illustrationer, fantastiske detaljer, der virkelig pirker til fantasien og dybe, gode historier med lag på lag, der kan begejstre både børn og voksne. Bliver det så bedre?

Karaktererne i den velkendte og elskede historie om Peddersen og Findus er som personer, vi alle kender. Gode, gamle Peddersen, den frække kat Findus, naboen Gustafsen, de tossede høns og buklerne.

Mine unger har altid elsket at nærstudere billederne, finde buklerne og de sjove ting, de laver på hver illustration. Det tager derfor lang tid at læse en Sven Nordqvist-bog. Det hører med til hyggen og kvaliteten i læsningen.

I denne udgave planter Findus frikadeller i køkkenhaven, da Peddersen er ved at gøre forårsklar. Det går dog ikke helt som planlagt…

Køb den her. Nyd den med dine børn.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Celeste Ng: Små påsatte brande

tirs feb 19 , 2019
Små påsatte brande er en storslået historie om små ting, en oplevelse og en perlerække af liv og personer, som jeg sent vil glemme. Sproget er funklende, levende og lyst; det former en scene, former smil og tårer, rædsel og sorg. Det er stort, det er godt, det fortjener din opmærksomhed. Kunstner møder forstadsfrue, længsel møder tryghed. Det er skøn litteratur, dannende og nydelsesfuldt.
%d bloggers like this: