Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Denne version af Hemmelighedernes kammer er intet mindre end fantastisk. Jim Kay har skabt de mest vidunderlige illustrationer, som indfanger J. K. Rowlings univers og formidler det visuelt på smukkeste vis. Han har en helt formidabel evne til at gøre det magiske endnu mere magisk.

Bogen er sponsoreret af Bog og idé
Forlaget Gyldendal

 

Her i huset bliver der sat en ære i at opflaske med litteratur. Lille Loui Lækkermås er godt i gang. Han er en kende for ung til Harry Potter-bøgerne endnu, men mor glæder sig til, at han bliver gammel nok, for så får hun lov at læse dem en gang til. Men derfor kan man jo godt være model og vise sin fine sparkedragt I roar for Gryffindor og tilhørende hagesmæk Future Wizard frem. Man skal jo aldrig gå ned på udstyr, heller ikke når man er bognørd.

Denne version af Hemmelighedernes kammer er intet mindre end fantastisk. Jim Kay har skabt de mest vidunderlige illustrationer, som indfanger J. K. Rowlings univers og formidler det visuelt på smukkeste vis. Han har en helt formidabel evne til at gøre det magiske endnu mere magisk. De store unger bladrer gerne frem og tilbage for at se billederne endnu engang, og når vi læser sammen, kræver hver illustreret side altid en ekstra pause, så den kan nærstuderes.

Er du fan af Harry Potter, så kan du roligt tilføje disse versioner til samlingen. Køb dem her. Opflask endnu en fan.

One thought on “J. K. Rowling: Harry Potter og Hemmelighedernes kammer

  1. I love this series and it is a wonderful way to share with children. I was fortunate that the books were just coming out when my children were little (they’re in their 20’s now). The excitement of waiting for each new book and reading it aloud together made it all the more magical! I hope your future wizards love every minute of time spend reading them!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Findus og Peddersen Familiekalender

søn feb 17 , 2019
Med denne praktiske og søde udgave fra Mayland får du et rigtig godt overblik over en hel måned af gangen. Det gør det lettere at planlægge og arrangere og holde øje med, om noget skal forberedes i god tid.
%d bloggers like this: