Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

De fleste på min alder husker nok spillet Operation. Det krævede den ypperste koncentration og fingersnilde. Det var fantastisk at præsentere ungerne for denne fine udgave, som de straks kastede sig over med største fornøjelse.

Spillet er sponsoreret af Bog og idé

En klassiker i genudgivelse, og det er vildt sjovt!

De fleste på min alder husker nok spillet Operation. Det krævede den ypperste koncentration og fingersnilde. Det var fantastisk at præsentere ungerne for denne fine udgave, som de straks kastede sig over med største fornøjelse.

Emily siger: Det er sjovt, fordi man kan øve sig i at være fingernem, og fordi han har en sjov næse.

Eliot: Det er rigtig sjovt, når man får dårligdommene med en masse point, men ikke så sjovt, når den brummer.

Det er underholdning både for deltagere og tilskuere, og man bliver virkelig revet med. Det er faktisk sværere, end man tror, at fange dårligdommene. Og det er hurtigt og let at tage frem, hvis der skal hurtig underholdning på bordet.

Køb det her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Stig Dalager: Nedtælling for humanismen

ons feb 13 , 2019
Det spænder fra det meget faglige til det meget personlige, men det tilføjer blot værket endnu mere dybde. Som min far ville have sagt det, er det en god bog at blive klog af, og jeg sender den derfor videre med mine stærkeste anbefalinger til dem, der nærer et ønske om at blive klogere - og forhåbentlig (lidt mere) næstekærlige.
%d bloggers like this: