Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Når du har seksårige tvillinger er det ikke småting, der kommer med hjem fra diverse arrangementer og institutioner. I denne tid er det påsketing. Som mor er du selvfølgelig altid glad for dine poders kreationer, men nogle gange rammer de mere plet end andre. Og i dette tilfælde må jeg bare dele … det er det bedste påskekarsekyllingsansigtsudtryk nogensinde!

God påske, allesammen.

Når du har seksårige tvillinger er det ikke småting, der kommer med hjem fra diverse arrangementer og institutioner. I denne tid er det påsketing. Som mor er du selvfølgelig altid glad for dine poders kreationer, men nogle gange rammer de mere plet end andre. Og i dette tilfælde må jeg bare dele … det er det bedste påskekarsekyllingsansigtsudtryk nogensinde!

God påske, allesammen.

20180326_180133

Og et par forårslinjer til glæde (og til at vise, hvor langt du kan nå, når du virkelig skærer igennem med redigeringen)

 

Foraarets Horisont
af Morten Nielsen

Verden er våd og lys – 
himlen er tung af væde … 
Hjertet er tungt af lykke, 
lykkeligt nær ved at græde.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Per Lau Jensen: Drømmepiger og dragehoveder

ons mar 28 , 2018
Det var Led Zeppelin, hash, frigjorte piger, langt hår og Puch Maxier med højt styr. Det var opgøret med slips og konservative holdninger, opgør med forældre og forventninger, forelskelse og kammeratskab. Og det er det vel på sin vis stadig, selvom de er blevet 63. I samtalen som hele tiden trækker tråde bagud til fortiden, lærer de hinanden at kende på ny, men finder også ud af ting, de ikke vidste før, og det er ikke altid af det gode. De lærer, hvad der er sket siden, og på sin vis hvad de måske aldrig før forstod.
%d bloggers like this: