Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

… til alle, som har købt, kommenteret og lovet anmeldelser af min bog The End of Immortality. 

Desværre er jeg blevet uenig med forlaget om nogle specifikke forhold, og for nu er udgivelsen annulleret. Jeg ved ikke på nuværende tidspunkt, om jeg har lyst til at genoptage udgivelsen. Jeg vil bare gerne sige tak til jer, som allerede har udtrykt, at I elsker den. Det betyder meget.

… all of you who have bought, commented on and promised reviews of my book The End of Immortality. 

Unfortunately, I have some disagreements with the publisher and for now the book has been annulled. I don’t know at this moment if I want to publish it again. I just want to say thank you to all of you who have already expressed your love for it. It means a lot.

 

One thought on “Tak/Thank you …

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Jonathan Tropper: 7 satans lange dage

tirs dec 26 , 2017
Konflikterne og kontrasterne er massive, og de syv dage i moderens hus bliver et sammensurium af sex, vold, gamle konflikter, skænderier og kampe, der nok skulle være taget for mange år siden. De forskellige personers historier foldes ud og flettes sammen på magisk vis. Humoren er tilstede hele vejen igennem, men den fordriver ikke helt alvoren i konflikterne, og det er en flot tosomhed af alvor og grin, der bærer historien oppe.
%d bloggers like this: