Tak/Thank you …

… til alle, som har købt, kommenteret og lovet anmeldelser af min bog The End of Immortality. 

Desværre er jeg blevet uenig med forlaget om nogle specifikke forhold, og for nu er udgivelsen annulleret. Jeg ved ikke på nuværende tidspunkt, om jeg har lyst til at genoptage udgivelsen. Jeg vil bare gerne sige tak til jer, som allerede har udtrykt, at I elsker den. Det betyder meget.

… all of you who have bought, commented on and promised reviews of my book The End of Immortality. 

Unfortunately, I have some disagreements with the publisher and for now the book has been annulled. I don’t know at this moment if I want to publish it again. I just want to say thank you to all of you who have already expressed your love for it. It means a lot.

 

En mening om “Tak/Thank you …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.