Manuskripter er ligeså forskellige som forfattere. Det kan kræve mere eller mindre tid at redigere en tekst, og derfor vil jeg altid vurdere et manuskript, før jeg fastsætter prisen.

Her er dog en vejledende oversigt over mine priser. Hvis du har et projekt, du overvejer at få redigeret professionelt, så skriv til mig og få en uforpligtende vurdering.

Redigering:

Pris: 16 øre pr. ord i manuskriptet. Eks. 50.000 ord = 8.000,- kr.

Dette er en grundig gennemlæsning og redigering med konkrete forslag til ændringer på hver side i manuskriptet.

Gennemlæsning:

Herudover tilbyder jeg en gennemlæsning med ca. en sides vurdering og kommentarer på manuskriptet. Det kan være gode råd om sproget, ændring af kapitler, personbeskrivelser og plotstruktur. Dette kan ses som “light-versionen” af en redigering.

Pris: 6 øre pr. ord i manuskriptet. Eks. 50.000 ord = 3.000,- kr.

Hurtige råd, en testside, hjælp til en karakter eller lignende?

Jeg tilbyder rådgivning pr. e-mail med mindre projekter, hurtige råd, en kort gennemlæsning af et par sider eller hjælp til et specifikt problem.

1-2 timer á 400,- kr. i timen.

Skrivecaféer, kurser, foredrag? 

Jeg tilbyder mange forskellige versioner af skriveundervisning.

Skriv til mig!

Husk, at jeg redigerer struktur, flow, indhold, karakterbeskrivelser og sprog, alt det som handler om litteratur, men ikke gennemgående stavefejl og kommaer, da det tager alt for lang tid oveni redigeringen. Til den endelige korrekturlæsning skal du have fat i en professionel korrekturlæser.