Manuskripter er ligeså forskellige som forfattere. Det kan kræve mere eller mindre tid at redigere en tekst, og derfor vil jeg altid vurdere et manuskript, før jeg fastsætter prisen.

Husk, at jeg redigerer struktur, flow, indhold, karakterbeskrivelser og sprog, alt det som handler om litteratur, men ikke stavefejl og kommaer. Der skal du have fat i en korrekturlæser.

Her er dog en vejledende oversigt over mine priser.

Redigering:

Pris: 24 øre pr. ord i manuskriptet. Eks. 50.000 ord = 12.000,- kr.

Dette er en grundig gennemlæsning og redigering med konkrete forslag til ændringer på hver side i manuskriptet. En rigtig gennemarbejdning af et manuskript tager som regel mellem 50 og 100 timer.

Gennemlæsning:

Herudover tilbyder jeg en gennemlæsning med ca. en sides vurdering og kommentarer på manuskriptet. Det kan være gode råd om sproget, ændring af kapitler, personbeskrivelser og plotstruktur. Dette kan ses som “light-versionen” af en redigering.

Pris: 8 øre pr. ord i manuskriptet. Eks. 50.000 ord = 4.000,- kr.

Klippekort:

Ønsker man timer derudover, flere gennemlæsninger eller lignende, kan det tilkøbes som klippekort på 10 ekstra timer, hvor man kan bruge timer, når man har brug for råd, gennemlæsning af kortere ændringer, sparring på plotidéer og lignende.

Et klippekort på 10 timer koster 4.000,- kr.

Ovenstående priser er vejledende. Jeg vurderer hvert projekt individuelt, så skriv til mig, så taler vi om det.

Hurtige råd, en testside, hjælp til en karakter eller lignende?

Jeg tilbyder rådgivning pr. e-mail med mindre projekter, hurtige råd, en kort gennemlæsning af et par sider eller hjælp til et specifikt problem.

1-2 timer á 400,- kr. i timen.

Skrivecaféer, kurser, foredrag? 

Jeg tilbyder mange forskellige versioner af skriveundervisning.

Skriv til mig!