Jeg kan være din redaktør eller bare den, der læser igennem og giver et par gode råd. Det er helt op til dig, hvad du synes, du har brug for.

Jeg forstår fantasiens rum, den specielle klang, længslen, der trækker en ind i en anden verden ved sprogets greb, fantasiens forførende kraft, det helt specielle sprog, der fanger og spinder sjælen ind i magiens tråde.

Jeg kan komme ned i højde, mens jeg holder barren hævet for den gode litteratur. Jeg er litteraturnørd til fingerspidserne, idealist og pragmatiker i en og samme sind. Jeg kan skrive, så englene synger og djævlene græder, og jeg foretrækker for det meste den fordeling.

Jeg kan hive en forfatter op ved nakkehårene og tale dem ned fra skyerne om nødvendigt. Jeg har fingeren på pulsen, hovedet i himmelhøjde og fødderne solidt plantet på jorden. Jeg lever og ånder for sprog, tekst og litteratur af den gode slags, og jeg kan modellere enhver tekst til den skinner, lever og pulserer i sig selv.

Jeg elsker den klassiske litteratur, men ser også dens mangler i forhold til verden i dag, og samtidigt elsker jeg det nye, der kommer og kan bære en ny generation frem i verden.

Jeg taler om at skrive for livet, fordi det er, hvad jeg har gjort hele mit liv. Skrevet, skrevet for og om livet. Jeg forstår behovet for at gøre dette og lysten til at blive bedre til det. Der er intet større, end når historie og skrivekunst mødes i et dirrende, lysende punkt og bliver perfektion.