Jeg kan være din redaktør eller bare den, der læser igennem og giver et par gode råd. Det er helt op til dig, hvad du synes, du har brug for.

Jeg forstår fantasiens rum, den specielle klang, længslen, der trækker en ind i en anden verden ved sprogets greb, fantasiens forførende kraft, det helt specielle sprog, der fanger og spinder sjælen ind i magiens tråde.

Jeg kan komme ned i højde, mens jeg holder barren hævet for den gode litteratur. Jeg er litteraturnørd til fingerspidserne, idealist og pragmatiker i en og samme sind. Jeg kan skrive, så englene synger og djævlene græder, og jeg foretrækker for det meste den fordeling.

Jeg kan hive en forfatter op ved nakkehårene og tale dem ned fra skyerne om nødvendigt. Jeg har fingeren på pulsen, hovedet i himmelhøjde og fødderne solidt plantet på jorden. Jeg lever og ånder for sprog, tekst og litteratur af den gode slags, og jeg kan modellere enhver tekst til den skinner, lever og pulserer i sig selv.

Jeg taler om at skrive for livet, fordi det er, hvad jeg har gjort hele mit liv. Skrevet, skrevet for og om livet. Jeg forstår behovet for at gøre dette og lysten til at blive bedre til det. Der er intet større, end når historie og skrivekunst mødes i et dirrende, lysende punkt og bliver perfektion.

Jeg er en professionel og erfaren redaktør, og jeg kan hjælpe dig med at få din tekst derhen, hvor du gerne vil have den. Det er muligt at få hjælp til både faglitteratur, lyrik, drama og skønlitteratur, og jeg arbejder på både dansk og engelsk.

Jeg læser og redigerer med forlagets og din kommende læsers øjne og giver dig den feedback, du har brug for, for at komme i mål med din tekst.

Du kan få hjælp af mig, uanset om du har skrevet 800 sider eller er gået helt i stå. Det kan også være, du ikke har skrevet noget endnu, men bare er fyldt med ideer. Måske har du selv været igennem din tekst mange gange og har nu svært ved at vurdere, hvad der er godt og skidt. Du vil gerne have en anden til at læse dit manuskript, en, som kan hjælpe dig nærmere en udgivelse.

Jeg giver feedback på alle typer tekster, også artikler, digte, essays, salgstekster og hjemmesidetekster.

Jeg hjælper med: fortællerstemme, synsvinkel, det sproglige, karakteropbygningen, dialog, sceneopbygning, drive gennem historien, struktur i fortællingen og troværdigheden. Du får overblik over uoverensstemmelser i indholdet, kedelige gentagelser, inkonsekvens i sproget og knudrede og tunge sætninger. Jeg ser på den overordnede struktur i kapitler, fakta, registre og lignende og giver helt konkrete forslag til forbedringer og tips og idéer til struktur, tempo og karakteropbygning. Kort sagt kommer jeg med de idéer, spørgsmål og forbedringsforslag, som forlaget vil komme med.

Hvis du har spørgsmål eller overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte mig.