Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Bøgerne handler om hver sit dyr, og det handler om at gætte dyret, lære om dyret og quizze om dyret. Der er også sjove ting, man kan prøve af, som f.eks. om man kan vende tungen, om man kan tænke logisk og småopgaver og oplæg til snak, som gør samlæsningsstunden endnu mere hyggelig.

Bøgerne er sponsoreret af forfatteren
Forlag: Forlaget Aksel
Udgave: 1
ISBN: 9788793814011
Sprog: Dansk
Sider: 44
Udgivelsesdato: 15-11-2019
Format: Indbundet

 

Det skal være sjovt at læse. Det er alfa og omega, når du introducerer dit barn til bøgernes skønne verden. Med Den lille zoolog har Rie Skovgaard skabt et rum, der giver både læsetræning, sjov, spænding og leg, alt sammen pakket ind i bogens format.

Bøgerne handler om hver sit dyr, og det handler om at gætte dyret, lære om dyret og quizze om dyret. Der er også sjove ting, man kan prøve af, som f.eks. om man kan vende tungen, om man kan tænke logisk og småopgaver og oplæg til snak, som gør samlæsningsstunden endnu mere hyggelig.

Rie Skovgaard er forfatteren bag Bogen om alting, ingenting, Emil og dragen, en guide til at fortælle eventyr sammen, som jeg anmeldte, da den udkom, og Den lille zoolog er en rigtig god efterfølger, der lægger sig i samme bane med læsning, samvær og oplevelse i en solid blanding.

Jeg vil anbefale bøgerne til alle, der er på vej ind i læsningen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Malin Lindeblad Kadijevic: Sally og Charlie på eventyr i København

ons dec 11 , 2019
Bøgerne om Sally og Charlie er skabt som en indgang til at lære om vores verden, både det nære og det fjerne. De kan bruges som højtlæsning, men kan også læses selv, når barnet er gammelt nok. Bøgerne indeholder masser af information om de steder, de handler om, og en quiz, hvor både voksen og barn kan teste deres nye lærdom.
%d bloggers like this: