Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Bøgerne om Sally og Charlie er skabt som en indgang til at lære om vores verden, både det nære og det fjerne. De kan bruges som højtlæsning, men kan også læses selv, når barnet er gammelt nok. Bøgerne indeholder masser af information om de steder, de handler om, og en quiz, hvor både voksen og barn kan teste deres nye lærdom.

Bogen er sponsoreret af forfatteren
Forlag: Malin Lindeblad Kadijevic
Udgave: 1
ISBN: 9788793778047
Sprog: Dansk
Sider: 35
Udgivelsesdato: 04-12-2019
Format: Indbundet

Sally og Charlie er en samlæsningsbog, der lægger op til gode snakke og fællestid i sofaen. I denne udgave tager Sally og Charlie på tur i København. De oplever Nyhavn, kanalerne, Amalienborg, Islands brygge og mange andre steder. De spiser smørrebrød, fodrer ænder og taler om H. C. Andersen og Kronprinsesse Mary, som de ser gå tur på havnen med sin hund.

Bøgerne om Sally og Charlie er skabt som en indgang til at lære om vores verden, både det nære og det fjerne. De kan bruges som højtlæsning, men kan også læses selv, når barnet er gammelt nok. Bøgerne indeholder masser af information om de steder, de handler om, og en quiz, hvor både voksen og barn kan teste deres nye lærdom.

Bøgerne er smukt illustrerede og godt sat op, så de fanger og er spændende både at se på og læse. De opfylder behovet for at der er både lærdom og underholdning i læsningen, og jeg kan kun anbefale dem til alle med videbegærlige børn, der nyder at lære noget nyt.

Se min anmeldelse af Sally og Charlie i New York her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Fordi bøger er de bedste julegaver! Inspiration til årets boggaver.

ons dec 11 , 2019
Hvis du har det ligesom mig, er der også et par stykker i din familie, som bare har alt, og som bare er umulige at købe gaver til. Så er der heldigvis altid mulighed for at give en bog. Og så er der selvfølgelig også dem, der altid ønsker sig bøger, og i begge tilfælde kan du her finde inspiration til den perfekte hårde pakke til årets julefest.
%d bloggers like this: