Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Spørgsmålene som bobler under overfladen er møntet på vores civilisation, vores kapitalisme og menneskesyn, og de rammer plet. De nyrige finansspekulanter, der ankommer til bryllup med den lethed og magtfølelse, som følger med penge, får brat deres verden vendt på hovedet, da den britiske økonomi krakker.

Bogen er sponsoreret af forlaget
Oversætter: Inge Nissen
Forlag: Jensen & Dalgaard
Udgave: 1
ISBN: 9788771515114
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Originaltitel: Frühling der Barbaren
Sider: 162
Udgivelsesdato: 26-09-2019
Format: Hæftet

 

“Mens Preising sov, gik England under.”

 

Det barbariske forår er en skøn satirisk fortælling om en gruppe finansspekulanter som er samlet til et bryllup på et luksusresort i Tunesien. Udover at være en hæsblæsende fortælling er bogen en skarp kommentar på krisen som ramte den vestlige verden i 2008.

Spørgsmålene som bobler under overfladen er møntet på vores civilisation, vores kapitalisme og menneskesyn, og de rammer plet. De nyrige finansspekulanter, der ankommer til bryllup med den lethed og magtfølelse, som følger med penge, får brat deres verden vendt på hovedet, da den britiske økonomi krakker.

Tonen i bogen er hele vejen igennem skarp og sjov. Der lurer en dyb visdom mellem linjerne, men den bliver aldrig tung, tværtimod. Tonen er dansende let på tå, og det fornøjelig læsning. Bogen har med rette vundet flere priser i Europa

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Martin Bartholdy: Den lille frelser

man dec 2 , 2019
Under morsomhederne findes en løftet pegefinger. Det handler om vores moderne tids sociale medier, afhængigheden af likes, vores higen efter følgere og også det magtmisbrug, der sidder i den anden ende af medierne. Men det er også det eneste alvor, man finder i denne bog. Forfatteren smider om sig med referencer til forfattere og berømtheder og hiver os med ud på et fuldstændigt gakket eventyr, og det er bare sjovt.
%d bloggers like this: