Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Jim Kays illustrerede udgaver er en absolut favorit her i huset, når det kommer til Harry Potter – og det gør det tit. Det er som en magisk glasur på en allerede fantastisk kage, og vi bliver aldrig trætte af det.

Bogen er sponsoreret af Bog & idé
Oversætter: Hanna Lützen
Forlag: Gyldendal
Udgave: 8
ISBN: 9788702284799
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: Harry Potter and the Goblet of Fire
Sider: 464
Udgivelsesdato: 11-10-2019
Format: Indbundet

Nu er fjerde illustrerede udgave af Harry Potter på gaden. Som altid har Jim Kay formået at indfange den helt specielle stemning, som der er i serien om Harry Potter. Illustrationerne er stærke, farverige og svære at se sig mæt på.

I Flammernes pokal kommer Harry ud for en af de største udfordringer hidtil i sit unge troldmandsliv; en ting er at stjæle æg fra drager, men en anden er at blive uvenner med Ron. Her mærker man virkelig, hvor afhængig Harry er af sin virkelige familie, nemlig sine venner på Hogwarts. Fjerde bog er også den hidtil mest uhyggelige, men jeg vil ikke skrive spoilers her, hvis der skulle være nogen derude, der ikke kender historien.

Jim Kays illustrerede udgaver er en absolut favorit her i huset, når det kommer til Harry Potter – og det gør det tit. Det er som en magisk glasur på en allerede fantastisk kage, og vi bliver aldrig trætte af det.

Køb den illustrerede udgave her.

Læs mere om Harry Potter her. Og her kan du læse mere om hans mor J. K. Rowling.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Bogforum 2019

tirs nov 19 , 2019
Alt i alt var Bogforum en vanvittig, kaotisk, spændende og hjertevarm oplevelse, som jeg helt sikkert vil gentage i 2020. Og Emily er også klar igen, mener hun, selvom hun fik en smule bogkvalme om lørdagen (mor tænker, det mest var alt det slik, hun fik ved de forskellige stande.) Hvis du ikke har været afsted, så vil jeg varmt anbefale en tur til næste år. Det handler ikke kun om de kraftigt nedsatte priser, men om alle de mennesker, som er samlet alene fordi, de elsker bøger. Og hvad kan være større end det?
%d bloggers like this: