Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Kalenderen er sponsoreret af Bog & Idé

 

 

Som mor til tre er der altid noget at huske. Vi lever i et evigt rend af skolearrangementer, playdates, fødselsdage, gymnastikopvisninger, musikoptrædener og SFO-fester. Og derudover er der venner og familie, som man også gerne vil se engang imellem. Og så er der selvfølgelig de voksnes aftaler og arrangementer, som der også skal findes tid til. Jo, jo. Vores familiekalender er nok vores hjems mest uvurderlige objekt, og her i begyndelsen af november er det helt naturligt, at vi allerede har lagt 2020 frem og er begyndt at udfylde de første måneder med aftaler.

For at holde styr på sådan et liv, er det pinedød nødvendigt med en familiekalender, hvor det store overblik kan opnås, mens man hænger henover aftengryderne, og ungerne slås om den sidste økologiske figenstang til madpakken (som mor 2 minutter senere klipper i to for at løse konflikten.)

Jeg er vild med den her, som vi har fået til 2020. Der er gode, store rubrikker, og skulle man være nødt til at strege over og skrive nyt, bliver det ikke helt umuligt.

Kalenderen kan findes her. 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Carsten Müller Nielsen: de døde fylder dagene med en smag af mønter

man nov 11 , 2019
<p>Müller Nielsens sprog er vanvittigt poetisk, udtryksfuldt og gribende. Vi følger hans rejse til Estland og hans rejse gennem sine oplevelser, og for hvert lag, der skrælles af, kommer vi dybere ind i eksistensen, som er så afskallet og råddent som tapetet i mormors stuer, der nu hænger i strimler ned af væggene, mens de få overlevende katte trykker sig længere ind i skjul i køkkenskabet.</p>
%d bloggers like this: