Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Og ikke nok med, at mor er vild med konceptet om at skrue noget så kompliceret ned på børneniveau, så var ungerne også dybt begejstrerede for bogen, som de sloges om at læse igen og igen. Der kom en del spørgsmål ud af det, som jeg havde pænt svært ved at besvare, men igen er det sjovt, når bøger leder til nysgerrighed og videre læsning (Tak skæbne for Google.)

Bogen er sponsoreret af forlaget
Oversætter: Luna Svane Rodriguez og Lone Svane Jensen
Forlag: Forlaget Albert
Udgave: 1
ISBN: 9788793752115
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: Charles Darwin’s On the Origin of Species
Sider: 64
Udgivelsesdato: 10-10-2019
Format: Hardback

Nu ved mine unger alt om den naturlige selektion og arternes oprindelse, og det er jeg altså bare vild med.

Forlaget Albert har udgivet dette pragteksemplar af en bog om Charles Darwin og arternes oprindelse fortalt til børn. Og ikke nok med, at mor er vild med konceptet om at skrue noget så kompliceret ned på børneniveau, så var ungerne også dybt begejstrerede for bogen, som de sloges om at læse igen og igen. Der kom en del spørgsmål ud af det, som jeg havde pænt svært ved at besvare, men igen er det sjovt, når bøger leder til nysgerrighed og videre læsning (Tak skæbne for Google.)

Og så er det heller ikke en helt skidt måde selv lige at få opfrisket sin viden om Darwin og arternes oprindelse. Det er vist ikke alt fra skoletiden, der er helt friskt mere.

Endnu engang bravo og stående klapsalver til forlaget Albert for en skøn udgivelse.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

David Park: Under fremmed himmel

man nov 4 , 2019
David Park skriver i et ypperligt og intenst sprog, der graver sig helt ind til hjerterødderne og får alt til at tindre og briste. Emnet er ganske hjerteskærende for dem, der selv er forældre, og er man ikke det endnu, så er det stadig en historie, der kan grave sig ganske dybt ned i en. Det er en storslået beskrivelse af mennesket, de menneskelige relationer og den magt, som fortidens begivenheder kan have over en. 
%d bloggers like this: