Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Det, der fryder mest ved den lille bog er illustrationerne, som er virkelig søde og afdæmpede, og man kan tælle stjerner, bær og smådyr med den søde bjørn.

Bogen er sponsoreret af forlaget
Forlag: Aronsen
Udgave:1
ISBN: 9788793338913
Sprog: Dansk
Udgivelsesdato: 10-10-2019
Format: Papbog

Monkey see, monkey do

Loui er lige fyldt et år, men han er meget interesseret i bøger, hvilket ikke er mærkeligt, når han konstant ser de store og mor med næsen begravet i bøger. Her har han fået fingrene i den fine Tæl med Tjugga, som handler om tallene 1 til 10.

Bogen er smukt illustreret og rigtig sød, og selvom jeg ikke forventer, at Loui går i krig med matematikken de første par måneder, så er det en skøn tilføjelse til hans samling. Det, der fryder mest ved den lille bog er illustrationerne, som er virkelig søde og afdæmpede, og man kan tælle stjerner, bær og smådyr med den søde bjørn.

Next Post

Sabina Radeva: Charles Darwins Arternes oprindelse

man nov 4 , 2019
Og ikke nok med, at mor er vild med konceptet om at skrue noget så kompliceret ned på børneniveau, så var ungerne også dybt begejstrerede for bogen, som de sloges om at læse igen og igen. Der kom en del spørgsmål ud af det, som jeg havde pænt svært ved at besvare, men igen er det sjovt, når bøger leder til nysgerrighed og videre læsning (Tak skæbne for Google.)
%d bloggers like this: