Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Den er rigtig spændende, og  den er god at læse, for der er også nye ord, som man skal spørge om og lære. Det er rigtig gode personer, og jeg kan godt lide historien, fordi man bliver nysgerrig efter, hvad der så sker. Jeg synes, at den kan læses af både piger og drenge. Det er ikke sådan bare en pigebog, og derfor synes jeg, at alle skal læse den. Og de snakker meget om chokolade, så man kan godt blive lidt lækkersulten.

Bogen er sponsoreret af forlaget
Serie: Boldens frilæsningsbøger¤Niveau 3
Forlag: Bolden
Udgave: 1
ISBN: 9788771068948
Sprog: Dansk
Sider: 98
Udgivelsesdato: 08-11-2016
Format: Hardback

Emily har læst Cafédetektiverne på sporet, og hun siger:

Den er rigtig spændende, og den er god at læse, for der er også nye ord, som man skal spørge om og lære. Det er rigtig gode personer, og jeg kan godt lide historien, fordi man bliver nysgerrig efter, hvad der så sker. Jeg synes, at den kan læses af både piger og drenge. Det er ikke sådan bare en pigebog, og derfor synes jeg, at alle skal læse den. Og de snakker meget om chokolade, så man kan godt blive lidt lækkersulten.

Tak til forlaget Bolden for den fine bog. Den er vi glade for.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Daniel Boysen: På sit yderste

ons okt 16 , 2019
Daniel Boysen skriver så smukt, så fjerlet og så voldsomt medrivende, at historien om denne kvinde aldrig vil forlade en igen. Hun mindes tabet af datteren, der druknede, mindes følelsen af den lille hånd i sin, og som læser bliver man ramt af denne brutale hjertesorg, så det føles, som er det sket for en selv. Og når det rammer på den måde, ved man, at her taler vi om ægte litteratur, ægte kunst.
%d bloggers like this: