Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Udover at historierne er gjort lidt nemmere for børn at læse, så er bogen også smukt og fængende illustreret, så den virkelig indfanger børnenes opmærksomhed. Og det er altså en stor fryd for en litteraturglad mor at se sin otteårige svømme væk i Robinson Crusoe og Tom Sawyer.

Bogen er sponsoreret af forlaget

Forlag: Bolden
Udgave: 1
ISBN: 9788772050409
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: A treasury of illustrated adventure stories for children
Sider: 175
Udgivelsesdato: 15-01-2018
Format: Indbundet

Et skatkammer af klassikere for børn er fire klassiske historier, som er omskrevet og forkortet, så de passer til den lidt lettere læsning for børn. Eliot har brugt bogen som sin halve times hyggegodnatlæsning den sidste tid, og den har virkelig grebet ham.

Hans favorit er Robin Hood, men de andre tre historier har han også læst med stor begejstring.

Udover at historierne er gjort lidt nemmere for børn at læse, så er bogen også smukt og fængende illustreret, så den virkelig indfanger børnenes opmærksomhed. Og det er altså en stor fryd for en litteraturglad mor at se sin otteårige svømme væk i Robinson Crusoe og Tom Sawyer.

Alt i alt en virkelig anbefalelsesværdig  bog, som kan bruges både til oplæsning og når der skal læses selv.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Ditte Steensballe: Requiem for en kornmark

lør aug 31 , 2019
Samlingen indledes med et citat fra Tolstoj om det strålende lys, som altid vil brænde i menneskets hjerte, lige meget hvor mørk verden omkring dem er. Og det er netop dette lys, som Ditte Steensballe fanger ind med sine historier: det ensomme menneske som grundet angst lever, og dør, alene, kvinden, som holder en fest for alle sine eks'er.
%d bloggers like this: