Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Her handler det hverken om held, terningekast, paratviden eller taktik. Her skal du bruge din intuition og dine kreative evner. Mysterium er et spil, hvor du skal tyde billeder for at regne dig frem til morder, gerningssted og mordvåben. Billederne får du af den myrdedes spøgelse, som skal finde frem til de billedkort, som bedst kan hjælpe dig på vej.

Spillet er sponsoreret af Bog & idé

Mysterium er et meget anderledes spil, men når du først har tydet reglerne og er kommet i gang, så er det virkelig sjovt.

Her handler det hverken om held, terningekast, paratviden eller taktik. Her skal du bruge din intuition og dine kreative evner. Mysterium er et spil, hvor du skal tyde billeder for at regne dig frem til morder, gerningssted og mordvåben. Billederne får du af den myrdedes spøgelse, som skal finde frem til de billedkort, som bedst kan hjælpe dig på vej.

Det er et ret udfordrende spil, men både Emily og Eliot fangede hurtigt tråden i det, og de var meget optagede af det, da vi var kommet på vej. Spillet er egentligt på tid, men den faktor valgte vi fra. Det kan man gøre, som man synes.

Det er et spil, der kan spilles af både børn og voksne. Vi har det på huskelisten til næste voksenaften, hvor vi er sikre på, at det vil begejstre.

Køb det her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Jørn Riel: Samlede skrøner fra et rejseliv

man aug 26 , 2019
Udover at være hylende morsom, underfundig dyb og vanvittig velskrivende, så er Jørn Riel en inspiration til tilgangen til livet og ikke mindst det grønlandske samfund (som altså ikke er en køkkenmaskine eller Kählervase, man kan sælge til eller fra.) Hvis du ikke allerede har stiftet bekendskab med Riel, så er det nu, du skal komme i gang.
%d bloggers like this: