Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Mexico-citydigte er et underskønt kaos af ord, lys, mennesker, gader og tanker. Alt hvirvler rundt og danner sin egen storby, hvor mord, tragedie og fattigdom er hverdag. Boberg fanger byen ind, nagler dens liv til siden med sine ord og genskaber billederne i din hjerne, så du kan smage salt, sved og tårer.

Forlag: Gyldendal
Udgave: 1
ISBN: 9788702233827
Sprog: Dansk
Sider: 78
Udgivelsesdato: 07-03-2017
Format: Hæftet

Mexico-citydigte er et underskønt kaos af ord, lys, mennesker, gader og tanker. Alt hvirvler rundt og danner sin egen storby, hvor mord, tragedie og fattigdom er hverdag. Boberg fanger byen ind, nagler dens liv til siden med sine ord og genskaber billederne i din hjerne, så du kan smage salt, sved og tårer.

Byens puls banker mellem linjerne, og forfatteren leder os gennem gader og stræder, gennem menneskeskæbner og de følelser, der skabes af byen. Det er smukt, grimt, skåret og lige til randen, så du med mellemrum må op til overfladen for at trække vejret.

Det er Mexico City. Det er Boberg.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

J. M. Coetzee: Jesu barndom

tors aug 1 , 2019
Det er litteratur af den skarpeste slags, den slags, som rykker noget og sætter tanker i gang hos læseren. Der er ikke mange svar, men en masse spørgsmål ...
%d bloggers like this: