Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Og herhjemme lærte Emily og Eliot også en masse om den pulserende storby. Udover historien om tvillingernes dag var der nemlig også en masse facts om byen, som de kunne læse. Bogen er desuden smukt illustreret, så den fænger godt, og det sætter godt gang i drømmene ved tanken om en magisk kuffert.

Bogen er sponsoreret af forfatteren
Forlag: Malin Lindeblad Kadijevic
Udgave: 1
ISBN: 9788793778030
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Sider: 39
Udgivelsesdato: 20-06-2019
Format: Indbundet

Hvor ville du rejse hen, hvis du fandt en magisk kuffert, der kunne transportere dig hvortil, du ønsker? New York, svarer tvillingerne Sally og Charlie. Og så tager de på opdagelse i byen, der aldrig sover.

Sally og Charlie er en serie af bøger, der lærer børn om vores verden ved at bringe de forskellige steder ned i øjenhøjde.

Og herhjemme lærte Emily og Eliot også en masse om den pulserende storby. Udover historien om tvillingernes dag var der nemlig også en masse facts om byen, som de kunne læse. Bogen er desuden smukt illustreret, så den fænger godt, og det sætter godt gang i drømmene ved tanken om en magisk kuffert.

Emily og Eliot sender desuden en sød tanke til Malin med tak for Jelly Beans… selvom der var lidt overraskende smage i blandt såsom sure sokker og bussemænd.

En absolut anbefalelsesværdig børnebog!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Josh Lacey: Serien om dragepasseren

tirs jul 16 , 2019
Sproget i bøgerne er sjovt, let og moderne, og det passer fint til målgruppen. Fortællingerne er skøre og spændende, der er fuld fart på, og de fastholder læseren hele vejen igennem. Bøgerne er perfekte til underholdning på en regnfuld sommerdag, i bilen eller på vej i flyveren på ferie. De får hermed Eliots varmeste anbefalinger.
%d bloggers like this: