Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Historien er fint struktureret, og der er godt gang i handlingen. Alt i alt er det en letlæst sag, som vil passe fint til en eftermiddag i solen eller en tur til stranden.

Bogen er sponsoreret af forlaget
Forlag: Brændpunkt
Udgave: 1
ISBN: 9788793383883
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Originaltitel: Eftersmag
Sider: 324
Udgivelsesdato: 24-12-2018
Format: Hardback

Eftersmag er en debutroman skrevet af en kvindelig forfatter under pseudonymet A. J. Sandahl. Det er en blanding af krimi og kærlighed, om en kvindes indre kamp mellem drømmen om karriere og drømmen om kærlighed. Når alt falder fra, hvad gør man så?

Historien er fint struktureret, og der er godt gang i handlingen. Alt i alt er det en letlæst sag, som vil passe fint til en eftermiddag i solen eller en tur til stranden, noget, der især vil tiltale krimi- og feelgoodlæsere. Den kræver ikke så meget af sin læser andet end at ville underholde i en læsestund. Som en undertone har du feminismedebatten, kvinders frie valg og modet til at stå på egne ben.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Margit Auer: Skolen med magiske dyr 1 - 2.

ons jun 19 , 2019
Margit Auers serie handler om, hvordan eleverne i en skoleklasse får nogle magiske dyr, som sætter skub i en masse spændende begivenheder. Udover det magiske islæt handler bøgerne også om alt det her med at gå i skole, have venner og finde sin plads i verden, og det er helt perfekt til en otteårig pige, der netop er ved at finde fodfæste i skolelivet og venneflokken.
%d bloggers like this: