Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Bøgerne er rigtig godt skrevet, så ungerne nemt kan følge med og forstå de sammenhænge, der er i historien. De er spændende, humoristiske og ikke mindst formidlet i øjenhøjde, så de kan fastholde børnenes interesse. Det er virkelig godt gjort. Og så er det også en fin måde, hvorpå mor lige kan genopfriske årstal og begivenheder.

Bøgerne er sponsoreret af forlaget
Serier: Politikens børnebøger og Sigurd fortæller
Forlag: Politikens Forlag
Udgave: 1
ISBN: 9788756799331
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Udgivelsesdato: 10-10-2016
Format: Flerbindsværk

Jeg elsker at fylde mine ungers hoveder med viden, så de forhåbentligt vokser op som tolerante og reflekterede mennesker. Og det er allerbedst, når den viden, de skal fyldes med, bliver leveret i øjenhøjde og med en god portion humor. Og så er Sigurd Barrett perfekt.

I den seneste tid har jeg læst højt fra Sigurd fortæller Danmarkshistorie. Det er to bind, der fortæller vores lands historie fra istiden og frem. Denne luksusudgave indeholder også en lydbogsversion og en dobbeltcd med sange om Danmarkshistorien. Bøgerne er illustreret af Jeanette Brandt, og det er helt fantastiske illustrationer, som ungerne kan hænge længe over.

Bøgerne er rigtig godt skrevet, så ungerne nemt kan følge med og forstå de sammenhænge, der er i historien. De er spændende, humoristiske og ikke mindst formidlet i øjenhøjde, så de kan fastholde børnenes interesse. Det er virkelig godt gjort. Og så er det også en fin måde, hvorpå mor lige kan genopfriske årstal og begivenheder.

Alt i alt er vi vilde med dem. Læs dem før naboens unger!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

A.J. Sandahl: Eftersmag

tirs jun 18 , 2019
Historien er fint struktureret, og der er godt gang i handlingen. Alt i alt er det en letlæst sag, som vil passe fint til en eftermiddag i solen eller en tur til stranden.
%d bloggers like this: