Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Det er farverigt, levende og underholdende hele vejen igennem, en historie som er nemt overkommelig og let læst, og som med de andre er det sin helt egen kategori med et ganske overvældende persongalleri og en masse sjove forviklinger.

Bogen er sponsoreret af forlaget
Serie: Crazy Rich Asians
Oversætter: Siri Ranva Hjelm Jacobsen
Forlag: Hr. Ferdinand
Udgave: 1
ISBN: 9788740053845
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: Rich People Problems
Sider: 496
Udgivelsesdato: 30-04-2019
Format: Paperback

Tredje og dermed sidste del af trilogien om Crash Rich Asians er ligeså velskrevet, smittende, spændende og lattermild som dens forgængere. Denne gang handler historien om, hvordan den gamle og stenrige matriark over dem alle ligger for døden, og så begynder kampen om at komme i testamentet.

Nick har aldrig tilgivet sin bedstemor, at hun ikke ville velsigne hans ægteskab med Rachel. Men nu er det tid til at gøre det hele godt igen og få fred. Der kommer dog en del på tværs, inden det kan lade sig gøre.

Det er farverigt, levende og underholdende hele vejen igennem, en historie som er nemt overkommelig og let læst, og som med de andre er det sin helt egen kategori med et ganske overvældende persongalleri og en masse sjove forviklinger.

Perfekt til en strandtur eller en weekend i campingvognen!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Sigurd Barrett: Sigurd fortæller Danmarkshistorie

man jun 17 , 2019
Bøgerne er rigtig godt skrevet, så ungerne nemt kan følge med og forstå de sammenhænge, der er i historien. De er spændende, humoristiske og ikke mindst formidlet i øjenhøjde, så de kan fastholde børnenes interesse. Det er virkelig godt gjort. Og så er det også en fin måde, hvorpå mor lige kan genopfriske årstal og begivenheder.
%d bloggers like this: