Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

På overfladen har du fortællingen om en lettere bizar håndfuld mennesker og deres dagligdag i den lille by Viljandi, men vender du fortællingen rundt, så har du en underfuld og kaotisk dans af surrealisme, samfundskritik, menneskeportrætter, kærlighed, musik, venskab, historie og kunst. Det er om ikke at slippe fortællingen med øjnene i så meget som et sekund, for så mister du orienteringen, men formår du at holde ved, så bliver du belønnet med den skønneste, litterære oplevelse, som du sent vil glemme.

Bogen er sponsoreret af forlaget
Oversætter Birgita Bonde Hansen
Forlag Jensen & Dalgaard
Udgave 1
ISBN 9788771512595
Sprog Dansk
Originalsprog Estisk
Originaltitel Gogoli disko
Sider 154
Udgivelsesdato 09-05-2019
Format Indbundet

Jensen & Dalgaard har gjort det igen. Dette er en ægte perle. Gogol Disko er skrevet af den estiske forfatter Paavo Matsin og er en forunderlig roman fyldt med menneskelighed, liv, kaos og skønhed i en stor og sødmefyldt pærevælling.

På overfladen har du fortællingen om en lettere bizar håndfuld mennesker og deres dagligdag i den lille by Viljandi, men vender du fortællingen rundt, så har du en underfuld og kaotisk dans af surrealisme, samfundskritik, menneskeportrætter, kærlighed, musik, venskab, historie og kunst. Det er om ikke at slippe fortællingen med øjnene i så meget som et sekund, for så mister du orienteringen, men formår du at holde ved, så bliver du belønnet med den skønneste, litterære oplevelse, som du sent vil glemme. Sproget er delikat, formen i top og dansen vidunderlig.

Romanen er ganske velfortjent blevet belønnet som vinder af EUs litteraturpris og The Prose Award of the Estonian Cultural Endowment. Og takket være Jensen & Dalgaard kan du nu nyde dette pragteksemplar uden at lære estisk.

Find dig en rolig stund, skærp fokus med en god kop te og dyk så ned i dette blændende kaos af stor kunst, litterær kærlighed og de beundringsværdige, dybe meningslag. Stående applaus herfra!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

J. K. Rowling: Newt Scamander: Fantastiske skabninger og hvor de findes

tors maj 16 , 2019
Dette skønne værk er absolut uundværligt for ægte Harry Potter-fans. Illustrationerne er fantastiske, og det er ganske eventyrligt at gå på opdagelse i de væsener, som Rowling har skabt til sin magiske verden.
%d bloggers like this: