Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Ligesom etteren er bogen velskrevet, skønt komponeret og rendyrket, hæsblæsende underholdning af den lettere slags, men stadig bibeholder den de underliggende toner om medmenneskelighed, moral og de ægte værdier i livet.

Bogen er sponsoreret af forlaget
Serie: Crazy Rich Asians
Forlag: Hr. Ferdinand/Politikens forlag
Udgave:1
ISBN:9788740053838
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: China Rich Girlfriend
Sider: 464
Udgivelsesdato:26-03-2019
Format: Paperback

Den kinesiske forlovelse er anden del om det magtfulde og for almindelige mennesker nærmest ukendte dynasti af uhyrligt rige asiater og deres forviklinger, forlovelser og forbindelser. I denne bog skal Rachel giftes med Nich, og det unge par løbet ind i en masse intriger og tossede mennesker på deres vej. I forhold time etteren byder denne bog på en masse drama, og der er skruet godt op for tempoet, hvilket blot gør det endnu mere underholdende.

Ligesom etteren er bogen velskrevet, skønt komponeret og rendyrket, hæsblæsende underholdning af den lettere slags, men stadig bibeholder den de underliggende toner om medmenneskelighed, moral og de ægte værdier i livet.

Hvis du ikke har læst serien endnu, så køb dem ind og gem dem til sommerugerne på stranden eller i havens hængekøje. Det er de ganske enkelt perfekte til.

Læs dem før din rige tante!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Paavo Matsin: Gogol Disko

tors maj 16 , 2019
På overfladen har du fortællingen om en lettere bizar håndfuld mennesker og deres dagligdag i den lille by Viljandi, men vender du fortællingen rundt, så har du en underfuld og kaotisk dans af surrealisme, samfundskritik, menneskeportrætter, kærlighed, musik, venskab, historie og kunst. Det er om ikke at slippe fortællingen med øjnene i så meget som et sekund, for så mister du orienteringen, men formår du at holde ved, så bliver du belønnet med den skønneste, litterære oplevelse, som du sent vil glemme.
%d bloggers like this: