Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Emily har læst den skønne børneudgave af historien, og det ledte til mange spørgsmål om Earharts historie. Jeg elsker, at disse bøger leder til så mange spændende samtaler om personer og emner, som man måske ellers ikke var kommet omkring.

Bogen er sponsoreret af forlaget
Forfatter Ma Isabel Sánchez Vegara
Forlag Forlaget Albert
Udgave 1
ISBN 9788793752030
Sprog Dansk
Originalsprog spansk
Sider 32
Udgivelsesdato 15-03-2019
Format HARDBACK

Små mennesker, STORE drømme har skrevet om Amelia Earhart, den verdensberømte kvindelige pilot, der revolutionerede både verden og menneskesind med sin passion for at flyve, sine rekorder og sin sporløse forsvinden på sin jordomflyvning i 1937.

Emily har læst den skønne børneudgave af historien, og det ledte til mange spørgsmål om Earharts historie. Jeg elsker, at disse bøger leder til så mange spændende samtaler om personer og emner, som man måske ellers ikke var kommet omkring.

Se Emilys anmeldelse her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Kevin Kwan: Den kinesiske forlovelse

man maj 13 , 2019
Ligesom etteren er bogen velskrevet, skønt komponeret og rendyrket, hæsblæsende underholdning af den lettere slags, men stadig bibeholder den de underliggende toner om medmenneskelighed, moral og de ægte værdier i livet.
%d bloggers like this: