Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Små mennesker, STORE DRØMME fra forlaget Albert har nu udgivet en skøn lille sag om den berømte feminist Simone de Beauvoir. Den kastede Emily sig lykkeligt over, så snart den kom ind ad døren. Små mennesker, STORE DRØMME er en af den slags bøger, der glæder både børn og voksne. Børnene elsker historien og tegningerne, de voksne elsker, at deres børn læser noget, der både kan danne og inspirere. 

Bogen er sponsoreret af Forlaget Albert
Forfatter Ma Isabel Sánchez Vegara
Oversætter Luna Svane Rodriguez
Forlag Forlaget Albert
Udgave 1
ISBN 9788793752047
Sprog Dansk
Originalsprog spansk
Originaltitel Pequeña y Grande Simone de Beauvoir
Sider 32
Udgivelsesdato 15-03-2019
Format HARDBACK

 

Små mennesker, STORE DRØMME fra forlaget Albert har nu udgivet en skøn lille sag om den berømte feminist Simone de Beauvoir. Den kastede Emily sig lykkeligt over, så snart den kom ind ad døren. Små mennesker, STORE DRØMME er en af den slags bøger, der glæder både børn og voksne. Børnene elsker historien og tegningerne, de voksne elsker, at deres børn læser noget, der både kan danne og inspirere.

Jeg ser gerne, at Emily lader sig inspirere af Simone, der som filosof og forfatter havde en skøn tilgang til livet, stærke tanker og en klar stemme.

Se Emilys anmeldelse herunder

 

 

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Michel Houellebecq: Serotonin

ons maj 8 , 2019
Du skal læse Houellebecq, og det skal du, fordi han har så meget at sige om de menneskelige vilkår i vores verden nu; om ensomheden, kompleksiteten, fraværet af nærvær og distancen mellem mennesker, der ikke længere har et formål med at leve sammen. Det er jagten på en lykke, som ikke rigtigt kan defineres, en søgen efter et noget, som ingen længere formår at beskrive.
%d bloggers like this: