Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Jeg er vild med serien Små mennesker, STORE DRØMME fra forlaget Albert, som udnytter litteraturens egenskaber til at fortælle børn, at livet giver alle muligheder så længe, man bare bliver ved med at arbejde for sin drøm og tro på sig selv. Her har serien skabt en bog til de helt små, bogen om Ella, med en helt forenklet historie og dejligt tykke papsider, som små fingre kan hive i og pege på.

Bogen er sponsoreret af forlaget
Forfatter: Ma Isabel Sánchez Vegara
Forlag: Forlaget Albert
Udgave: 1
ISBN: 9788793752092
Sprog: Dansk
Originalsprog: Spansk
Sider: 24
Udgivelsesdato: 15-03-2019
Format: HARDBACK

 

Jeg er vild med serien Små mennesker, STORE DRØMME fra forlaget Albert, som udnytter litteraturens egenskaber til at fortælle børn, at livet giver alle muligheder så længe, man bare bliver ved med at arbejde for sin drøm og tro på sig selv. Her har serien skabt en bog til de helt små, bogen om Ella, med en helt forenklet historie og dejligt tykke papsider, som små fingre kan hive i og pege på. Jeg bad Loui Mio om at anmelde den, men han foretrak bare at tygge i siderne og dermed give udtryk for sit behag. Det kunne jeg dårlig lægge på bloggen, så jeg bad Emily læse den og sige noget om den. Selvom bogen er i den ret lette ende for en syvårig, så fangede hun essensen. Det kan du se her:

Jeg glæder mig til at læse Ella og de andre i serien for Loui, når han kommer over tyggefasen. Små bøger med store budskaber.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Ma Isabel Sánchez Vegara: Simone de Beauvoir

ons maj 8 , 2019
Små mennesker, STORE DRØMME fra forlaget Albert har nu udgivet en skøn lille sag om den berømte feminist Simone de Beauvoir. Den kastede Emily sig lykkeligt over, så snart den kom ind ad døren. Små mennesker, STORE DRØMME er en af den slags bøger, der glæder både børn og voksne. Børnene elsker historien og tegningerne, de voksne elsker, at deres børn læser noget, der både kan danne og inspirere. 
%d bloggers like this: