Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Eliot er vild med Minecraft og har været det længe. Her anmelder han en af sine yndlingsbøger, nemlig Mojangs Mobikon, som beskriver alle de forskellige væsener, man kan støde på i Minecraft. Den er uundværlig for ægte Minecraftfans.

Originaltitel: Mobestiary
Forlag: Egmont UK Limited, 2017
Illustration: Anton Stenwall
ISBN: 9788711692707

 

 

Eliot er vild med Minecraft og har været det længe. Her anmelder han en af sine yndlingsbøger, nemlig Mojangs Mobikon, som beskriver alle de forskellige væsener, man kan støde på i Minecraft. Den er uundværlig for ægte Minecraftfans.

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Ole Lund Kirkegaard: Per og bette Mads

tirs apr 23 , 2019
Herhjemme er vi skrubvilde med Ole Lund Kirkegaard. Vi har flere af de gamle udgaver, som jeg selv læste og fik læst højt, da jeg var barn. Det gør det ekstra specielt, når Emily og Eliot læser dem. Her anmelder Eliot sin yndlingsbog Per og bette Mads. 
%d bloggers like this: