Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Mofibo/Storytel har været så søde at give mig en rabat, som jeg kan tilbyde mine læsere. Det betyder, at du som ny kunde kan prøve deres abonnement helt gratis. Alt, du skal gøre, er at klikke på nedenstående link.

Lydbøger er min redning, når det går stærkt. Det er svært at finde snesevis af timer, hvor jeg kan putte mig i sofaneseren med en god bog, men en lydbog kan jeg som ofte have i ørerne, selv når det går stærkt. Jeg har forsøgt mig med mange apps, men min absolutte yndlingsapp er Storytel, som er blevet lagt sammen med Mofibo. Du kan bruge Storytel over f.eks. Sonos, så du får lyden ud i din stue. Det elsker jeg at bruge, og på den måde hører Loui Mio og jeg mange skønne bøger, når vi er hjemme. Så slipper vi for høretelefoner, gumlevenlige ledninger og irriterende rumklang.

Mofibo/Storytel har været så søde at give mig en rabat, som jeg kan tilbyde mine læsere. Det betyder, at du som ny kunde kan prøve deres abonnement helt gratis. Alt, du skal gøre, er at klikke på nedenstående link.

Ja, jeg vil gerne have et gratis abonnement i 30 dage

 

Du kan også bruge gavekoden SFL2019.

 

God lyttelæselyst!

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Nye udgivelser på vej!

tors apr 11 , 2019
Inden længe vil min fantasyserie blive udgivet. Jeg har netop skrevet kontrakt med forlaget Superlux, og når alt er toptunet vil bøgerne endelig være ude i verden.
%d bloggers like this: