Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Spørgsmålene til børnene er gode og rimelige, der skal tænkes lidt, men det er ikke udenfor rækkevidde, hvilket gør, at man som voksen sagtens kan give den gas og føle, der er konkurrence.

Spillet er sponsoreret af Bog og idé

Spil er altid et hit hos os, og næppe var pakkeposten indenfor døren, før der blev pakket ud og op.

Vi har prøvet andre familiequizspil, men det her er altså virkelig godt. Det hedder 8+, men Emily og Eliot havde ingen problemer med at være med. Og nu, hvor der er blevet spillet nogle runder, har de da også vundet flere gange.

Der er forskellige kort til børn og voksne, og man må sige, at der er lige chancer. Spørgsmålene til børnene er gode og rimelige, der skal tænkes lidt, men det er ikke udenfor rækkevidde, hvilket gør, at man som voksen sagtens kan give den gas og føle, der er konkurrence.

Spillet har stået fremme, siden det ankom, og der er ingen udsigt til, at det skal sættes væk. Det er vildt underholdende. Perfekt til en times familiehygge!

Køb det her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Johanna Sinisalo: Solens kerne

man apr 8 , 2019
Bizart? Ja, men det er så veludført, at du bare må elske det. Sproget er vidunderligt godt, levende, legende og sprudlende. Den er ikke tung, som dystopier kan være, for tonen er  en let overbærende og satirisk en med sans for skarphed og komik uden at blive fjollet. Virkeligheden er der, barsk og skærende, men Vanna er i flugt fra den, og det kan findes i sproget.  Chili og domesticerede kvinder. Det er en fantastisk historie med nik og vink til andre dygtige dystopiske forfattere som Wells og Atwood. Det er en sveddryppende kamp, fuld fart frem og en historie uden sløjfe, hvor læseren efterlades hungrende efter mere. Det er ren capsaicindamp. 
%d bloggers like this: