Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Senest har vi læst denne udgave, hvor Mor Muh er led og ked af vinter og mørke og derfor tager Krage med ud for at lege sommer. Krage er som altid mindre positiv, men knib mig i fjerene om ikke Mor Muh genfinder sit gode humør midt imellem istap-ispinde og snerutchebaner.

Bogen er sponsoreret af Bog og idé
Oversætter: Kina Bodenhoff
Forlag: Gyldendal
Udgave 1
ISBN: 9788702270464
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Originaltitel: Mamma Mu låtsas
Sider: 32
Udgivelsesdato: 28-09-2018
Format: Indbundet

Jeg kan stadig huske glæden og lettelsen, da tvillingerne overgik fra Teletubbies til mere sofistikerede tegnefilm. En af de første, som vi rigtigt hyggede med som familie, var Mor Muh. Den evigt positive, glade på nippet til naive, ko gik direkte i hjertet på os alle. Replikker som “Så, så, Mor Muh” og “Man kan da ikke være venner med en ko” er blevet hverdagsbemærkninger her i huset.

Og Mor Muh er stadig elsket og værdsat. Senest har vi læst denne udgave, hvor Mor Muh er led og ked af vinter og mørke og derfor tager Krage med ud for at lege sommer. Krage er som altid mindre positiv, men knib mig i fjerene om ikke Mor Muh genfinder sit gode humør midt imellem istap-ispinde og snerutchebaner.

Sven Nordqvist har svunget sin guddommelige pen over historien og som altid skabt vidunderlige illustrationer.

Hvis du ikke kender Mor Muh, så er tiden inde til at gøre noget ved det.

Køb den her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Rie Skovgaard: Bogen om alting, ingenting, Emil og dragen

fre mar 29 , 2019
Det var derfor en stor fornøjelse at få Rie Skovgaards bog ind af døren. Bogen om alting, ingenting, Emil og dragen er nemlig en guidebog, der giver gode råd til, hvordan man som forælder kan digte historier for og med sit barn. På fineste vis skriver Rie, hvordan du helt konkret griber digtningen an, hvad det gør for både dig og dit barn og hvordan du kan inddrage dit barn, så fortællehyggen bliver størst.
%d bloggers like this: