Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Emily og jeg har hygget med at læse Findus og Peddersen. Det er sjovt, som man aldrig bliver træt af det. Historierne er både sjove og spændende, og tegningerne er direkte geniale.

Bogen er sponsoreret af Bog og idé
Forlag: Carlsen
Udgave: 1
ISBN: 9788711396636
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Original titel: Findus flytter ut
Sider: 28
Format: Indbundet

Emily og jeg har hygget med at læse Findus og Peddersen. Det er sjovt, som man aldrig bliver træt af det. Historierne er både sjove og spændende, og tegningerne er direkte geniale. I denne udgave er Peddersen træt af, at Findus vækker ham kl. 4 hver nat ved at hoppe i sengen. Det kunne jeg nemt relatere til, da tvillingerne er frygteligt morgenfriske… altid.

“Men vi hopper da ikke i sengen,” indvendte Emily.

Og det er selvfølgelig sandt. De nøjes med at kravle ind i smørhullet i dobbeltsengen og snakke løs som to gedekid med koffeinchok.

Peddersen ombygger havens gamle lokum til en fin lille hytte til Findus. Der går dog ikke lang tid, før Findus vender retur til Peddersens hus. Det er trods alt hyggeligere at være sammen.

Køb den her. Nyd den med dine børn.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Carsten Müller Nielsen: Bestiarium

tirs mar 26 , 2019
Carsten Müller Nielsen har skabt sit eget bestiarium med denne bog. Den rummer beskrivelser af alt fra ord over kanariefugl til xysticus. Den beskriver træers drømme, fugles tanker og verdens begyndelse. Og det er mesterligt gjort. Jeg nød hver en side, hvert et ord og ikke mindst den udvidelse, den skabte, i mit hoved med sine kloge nydannelser og finurlige fantasi.
%d bloggers like this: