Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Har du ind imellem også en stærk trang til at forsvinde ind i en virkelig fantastisk historie, der kan opsluge både dig og dit liv, så du glemmer alt for en tid? Så har jeg her 12 gode forslag til bøger, du trygt kan kaste dig over. Så find bare hyggesokker, tæppe, te og sofa frem. Her kommer de:

Har du ind imellem også en stærk trang til at forsvinde ind i en virkelig fantastisk historie, der kan opsluge både dig og dit liv, så du glemmer alt for en tid? Så har jeg her 12 gode forslag til bøger, du trygt kan kaste dig over. Så find bare hyggesokker, tæppe, te og sofa frem. Her kommer de:

 

Celeste Ng: Små påsatte brande

Elif Batuman: Idioten

Emily St. John Mandel: Station 11

Eve Chase: Tilbage til Black Rabbit Hall

Hanya Yanagihara: Et lille liv

Jón Kalman Stefánsson: Sommerlys, og så kommer natten

Kim Leine: Profeterne i Evighedsfjorden

Margaret Atwood: Den blinde morder

Zadie Smith: Swing time

Morten Ramsland: Hundehoved

Mikael Niemi: At koge bjørn

Orhan Pamuk: Den rødhårede kvinde

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Stefan Zweig: Monotoniseringen af verden

ons mar 20 , 2019
Værket er fascinerende læsning, der på en og samme tid begejstrer og deprimerer. For ja, hvor har vores verden lidt mange tab, individualismen, kulturernes egenhed, det historiske præg, den nationale stolthed (ikke at forstå som fodboldbøller og intolerante kulturforskrækkede elementer) og det lokale særpræg. Verden er nu, lige her, sammenflydende og udjævnet på grund af massemedier, forbrug og de korte glæders succes. 
%d bloggers like this: