Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Engang krævede kortlægning modige opdagelsesrejsende, der risikerede livet på vilde togter. I dag kortlægges verden fra satellitter, der cirkler om vores planet. Hele historien her imellem har Berg skrevet ned med stor detaljerigdom og krydret den med anekdoter og spændende viden, der vil fryde enhver læser.

Bogen er sponsoreret af Bog og idé
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgave: 1
ISBN: 9788711903551
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Originaltitel: Verdensteater – Kartenes historie
Sider: 352
Udgivelsesdato: 05-11-2018
Format: Indbundet

Vores verdenshistorie er fascinerende og dybt forunderlig. I dette værk har Thomas Reinertsen Berg skrevet om verdenskortenes historie fra de første fund af helleristninger og hulemalerier.

Med spændende illustrationer og detaljerede fortællinger opridser han, hvordan korttegningerne har udviklet sig, og hvilken betydning det har haft for vores liv, samfund og historie som menneskehed.

Engang krævede kortlægning modige opdagelsesrejsende, der risikerede livet på vilde togter. I dag kortlægges verden fra satellitter, der cirkler om vores planet. Hele historien her imellem har Berg skrevet ned med stor detaljerigdom og krydret den med anekdoter og spændende viden, der vil fryde enhver læser.

Det kræver ingen baggrundsviden at kaste sig over dette værk. Berg skriver flydende og levende, og alt, du behøver have med i rygsækken, er en fascination af vores fælles historie og for, hvorfor vores verden har udviklet sig, som den har.

Køb den her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Anne Cathrine Bomann: Hvad ingen ved

lør mar 16 , 2019
Bomann har et fint og flyvende sprog, som ligesom i Agathe, gør, at fortællingen flyder med egen strøm. Både Imse og Jonas er levende og vedkommende karakterer, der ikke lige er til at ryste af sig igen. Det er helt sikkert, at du som læser kigger op næste gang, du går forbi et kirsebærtræ.
%d bloggers like this: