Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Dette er ikke bare en smuk bog. Det er  700 siders vild begejstring, fantastiske billeder, ufattelige personlige fortællinger om vilde eventyr og en antologi over brændende udlængsel og alt det, som synes umuligt for et almindeligt menneske. Og det er jo netop det smukke ved det – det er jo helt almindelige mennesker, som har fulgt deres hjerte og gjort noget ganske ualmindeligt.

Bogen er sponsoreret af Bog & idé
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740651126
Indbinding: Hardback
Sider: 700
Udgivelsesdato: 2018-10-12
Originalt sprog: Dansk

Det er komplet umuligt at bladre i denne utrolige antologi uden at få sus i blodet og blafrende udlængsel i hver en celle.

Eventyrernes klub har i samarbejde med forlaget Turbine udgivet dette pragteksemplar af en bog for at fejre deres 80-årsjubilæum, og sikke en fejring.

Dette er ikke bare en smuk bog. Det er 700 siders vild begejstring, fantastiske billeder, ufattelige personlige fortællinger om vilde eventyr og en antologi over brændende udlængsel og alt det, som synes umuligt for et almindeligt menneske. Og det er jo netop det smukke ved det – det er jo helt almindelige mennesker, som har fulgt deres hjerte og gjort noget ganske ualmindeligt.

Eventyrernes klub samler på usædvanlige mennesker, og det indbefatter mennesker af alle slags og alle hverv med det tilfælles, at de nyder at tage ud på og fortælle om eventyr. Klubben blev startet af Peter Freuchen og tæller nu 468 eventyrere. Heraf er de 110 nulevende. Sammen har de udlevet drømme, gjort vores verden enorm og levende og tændt lokkende bavner af eventyrlængslens fine gnist.

Bogen lå ikke længe på mit læsebord, før den blev opsnappet af en gæst. Dens smukke forside og massive størrelse var som en magnet for Bedste, da hun kom på besøg, og hun havde kun lige bladret om på første side, da Emily kom susende, og så tog de sammen på eventyr.

700 sider føles ikke som meget i denne sammenhæng. Jeg glæder mig allerede til næste jubilæum.

Køb den her. Tag på eventyr i morgen.

One thought on “Alex Frank Larsen: De eventyrlige

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Sofie Jama: Et andet menneske, et andet liv

tirs mar 12 , 2019
Nu har jeg så for første gang oplevet at måtte lægge en bog fra mig ganske enkelt fordi, den er for barsk. Det har jeg aldrig prøvet før. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om det, for egentligt er det jo et kvalitetsstempel, at denne bog kom så langt under huden på mig, at det simpelthen gjorde for ondt.
%d bloggers like this: