Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Normalt er ord min spidskompetence, især de skønne af dem, men der er tidspunkter, hvor et billede siger mere end tusind ord. Et billede fra Anna Jacobinas hånd er et af den slags. Hendes illustrationer er underskønne, og historien om den ældre mand, som begynder at tale baglænsk med sin demente kone for at komme tilbage i tiden er både sød og fantasifuld.

Bogen er sponsoreret af forlaget
Jensen og Dalgaard, 2019

Gadi remmokdu ne tdil sedelredna gob.

Det er en såkaldt “silent book,” som fortæller via illustrationer mere end tekst.

Normalt er ord min spidskompetence, især de skønne af dem, men der er tidspunkter, hvor et billede siger mere end tusind ord. Et billede fra Anna Jacobinas hånd er et af den slags. Hendes illustrationer er underskønne, og historien om den ældre mand, som begynder at tale baglænsk med sin demente kone for at komme tilbage i tiden er både sød og fantasifuld.

Jeg kan af gode grunde ikke bedømme bogen på sproget. Der er kun meget lidt af det, og det er ikke i fokus. Til gengæld vil jeg lovprise både de fantastiske illustrationer og det svære emne. Jeg kender ikke baggrunden for bogen og emnet, men med dedikationen ‘Til Jacob’ kunne jeg ikke lade være med at tænke, at jeg håbede, at Jacob havde det lidt nemmere nu med det store og svære begreb. Og det ønske går videre til alle kommende læsere derude.

Baglænsk er en sød og fin lille bog om et kæmpestort emne.

Dog tsylesæl!

Køb den her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Orhan Pamuk: Den rødhårede kvinde

tors feb 21 , 2019
Den skal sippes som varm te, så funkler den. Sådan er Pamuks stil. Langsom, detaljeret og kraftfuld i smagen. Den griber fra starten og holder dig i sin favn, ind til det sidste punktum er sat.
%d bloggers like this: