Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Denne udgave af Bezzerwizzer er forsynet med ledetråde til ungerne, så de også kan være med og have en chance, når de gamle ruller sig ud. Bonus er, at ungerne endnu er dybt benovede over alle de mærkelige ting, som de voksne ved. Så føler man sig ekstra klog!

Spillet er sponsoreret af Bog & idé

Det perfekte familiespil, ganske enkelt. Især når mor er den der nørdede type, der elsker at blære sig med sine uudtømmelige lagre af ubrugelig paratviden.

Denne udgave af Bezzerwizzer er forsynet med ledetråde til ungerne, så de også kan være med og have en chance, når de gamle ruller sig ud. Bonus er, at ungerne endnu er dybt benovede over alle de mærkelige ting, som de voksne ved. Så føler man sig ekstra klog!

Det er sjovt, og det kan sagtens holde ungerne til ilden en time eller to, selvom det stadig er mest for de voksne. Jeg er ret vild med det. Emily kunne slet ikke stoppe igen, så hun tog en stak spørgsmål, satte sig på køkkenbordet og så quizzede hun og jeg videre, mens jeg lavede aftensmad. Sammen var vi uovervindelige.

Køb det her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Spil: Det dårlige selskab

søn jan 27 , 2019
Spillet har den effekt, at du langsomt, men sikkert, bliver mere og mere depraveret. Grænserne forsvinder, og før du ved af det, er du begyndt at tænke virkelig mørkt.
%d bloggers like this: