Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Og det er endda bedre end okay, når fortælleren er en som Sigurd Barrett, der formår at formidle historierne, så de bliver ekstra spændende for alle. Manden har det skrevne ord i sin magt, og han formår den helt specielle tone, der går rent ind hos børnene og fastholder dem. Det er fantastisk.

Bogen er sponsoreret af Bog og idé
Politikens forlag, 2018

Har jeg nævnt, at Eliot er vild med den nordiske mytologi? Det er ikke gået over endnu. Han læser og læser, spørger, fortæller og læser igen. Nogle gange bliver jeg sat til at læse, nogle gange Bedste eller Bedstefar. Vi synes nu også, det er spændende, så det er okay.

Og det er endda bedre end okay, når fortælleren er en som Sigurd Barrett, der formår at formidle historierne, så de bliver ekstra spændende for alle. Manden har det skrevne ord i sin magt, og han formår den helt specielle tone, der går rent ind hos børnene og fastholder dem. Det er fantastisk.

Dertil kommer Stine Rosenbergs vidunderlige illustrationer, som er helt uimodståeligt gode. Jeg ville ønske, jeg kunne male sådan på væggene på ungernes værelser.

Jeg kan kun anbefale Sigurd Barrets bøger til alle med nysgerrige og videbegærlige børn. De er både gode at læse selv og læse højt.

Se alle Sigurd Barrets udgivelser her.

Køb den her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Lisbeth Kaiser: Rosa Parks

tors jan 24 , 2019
Det skaber megen eftertanke i en syvårig, når hun læser om Rosa Parks. Vi talte om slaveri, om racisme, om, hvad der var sket siden og om, hvordan der stadig bliver gjort forskel på mennesker i dag. Store samtaleemner skabt af en lille bog. Stor forundring hos både Emily og Eliot over, at noget så ligegyldigt som hudfarve kan få mennesker til at opføre sig så ondt. Det er faktisk rigtig svært at prøve at forklare børn, hvorfor mennesker kan opføre sig så elendigt...
%d bloggers like this: