Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Den bliver dog ikke i fryseren ret længe af gangen, for så vinder nysgerrigheden igen. Udover at være god familiehygge, god læsetræning, inspirerende og underholdende er Sebastian Kleins bøger velskrevne, velstrukturerede og en ren fornøjelse at dykke ned i. Og så lærer du noget!

Bogen er sponsoreret af Bog & idé
Forlaget Carlsen, 2018

 

I min søns seng bor en bog. Der bor faktisk et par stykker efterhånden, men denne er den største af dem, og den indeholder en masse spændende og uhyggelige historier om mærkelige dyr og væsener.

Vi er ret vilde med Sebastian Klein her i familien. Vores kærlighed til ham spirede på Ramasjang, voksede med Bidt, brændt og stukket og er nu i top med hans serie om “Verdens 100”. Emily og Eliot kan praktisk talt Verdens 100 farligste dyr udenad. Og de er skrubvilde med den nye bog om De 100 mest gådefulde dyr, som er så uhyggelig, at den indimellem må en tur i fryseren.

 

 

Den bliver dog ikke i fryseren ret længe af gangen, for så vinder nysgerrigheden igen. Udover at være god familiehygge, god læsetræning, inspirerende og underholdende er Sebastian Kleins bøger velskrevne, velstrukturerede og en ren fornøjelse at dykke ned i. Og så lærer du noget!

De 100 mest gådefulde dyr kan købes her.

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Jonas Jonasson: Den hundred og et-årige der tænkte at han tænkte for meget

søn jan 20 , 2019
Men Jonassons historier er ikke helt så enkle, tværtimod folder de sig ud i lag efter lag af heldige, nogle gange uheldige tilfælde, og de overrasker gentagne gange med deres snedighed og finurligheder. Det er god, gedigen underholdning, og hvis du nød den første, bør du ikke snyde dig selv for toeren.
%d bloggers like this: