Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Forlaget Langdyssen vil i efteråret 2019 udgive en antologi med noveller om drager. Hvis du er forfatter, kan du bidrage til bogen ved at sende en novelle ind. Gerne med det samme, men allersenest 1. april 2019.

Drager er en ingrediens i mangt en fantasy-trilogi. Men drager fandtes, i hvert fald i fantasien, lang tid før fantasy blev til en etableret genre. Og drager findes sikkert også i en eller anden form i fremtiden.

Forlaget Langdyssen vil i efteråret 2019 udgive en antologi med noveller om drager. Hvis du er forfatter, kan du bidrage til bogen ved at sende en novelle ind. Gerne med det samme, men allersenest 1. april 2019.

Forfattere får løbende besked om indsendte noveller kommer med (forvent op til en måned for svar).

http://langdyssen.dk/?page_id=97

2 thoughts on “Novellekonkurrence

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Astrid Lindgrens klogebog

fre jan 4 , 2019
Men Astrid Lindgren havde ikke kun noget at sige til børn, faktisk var meget af det, hun sagde til børnene, også rettet mod de voksne. Det er nemlig sådan, at vi voksne er ansvarlige for børn og børnenes verden, både den verden, de vokser op i og den verden, de skal give videre. 
%d bloggers like this: