Drager er en ingrediens i mangt en fantasy-trilogi. Men drager fandtes, i hvert fald i fantasien, lang tid før fantasy blev til en etableret genre. Og drager findes sikkert også i en eller anden form i fremtiden.

Forlaget Langdyssen vil i efteråret 2019 udgive en antologi med noveller om drager. Hvis du er forfatter, kan du bidrage til bogen ved at sende en novelle ind. Gerne med det samme, men allersenest 1. april 2019.

Forfattere får løbende besked om indsendte noveller kommer med (forvent op til en måned for svar).

http://langdyssen.dk/?page_id=97

2 Responses

 • Avatar

  Har I nogen krav om længde?

  Svar
  • Avatar

   Hej Gry

   Du skal skrive til langdyssen.dk Det er deres konkurrence 🙂

   Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.