Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Når der er en flok syvårige, der skal spille, er det vigtigt, at spillet ikke er for langsomt eller indviklet, men det må heller ikke være så banalt, at det bliver kedeligt. Og Piratjagten klarer det fint på alle områder. Både piger og drenge var begejstrede, og forældrene kunne nyde en voksensnak og en kop kaffe imens.

Spillet er sponsoreret af Bog & idé

Piratjagten fra Games4U vandt prisen som Årets Børnespil 2018, og det er helt forståeligt. Det var både nemt at forstå samtidig med, at det var spændende, og det fastholdt mine unger og deres venner i lang tid tiltrods for nytårs-, jule- og sukkerkuller.

Når der er en flok syvårige, der skal spille, er det vigtigt, at spillet ikke er for langsomt eller indviklet, men det må heller ikke være så banalt, at det bliver kedeligt. Og Piratjagten klarer det fint på alle områder. Både piger og drenge var begejstrede, og forældrene kunne nyde en voksensnak og en kop kaffe imens.

Gode anbefalinger fra både voksne og børn! Det kan købes her.

 

20181228_162053

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Monica Isakstuen: Vær god ved dyrene

tors jan 3 , 2019
Det her er ikke "bare" en skilsmisseroman eller en historie om en kvinde, som gennemlever en krise. Nej, det her er benhårdt og skånselsløst litteratur om det at være menneske, når det gør rigtigt ondt, så ondt, at man bliver et dyr, frarøvet overblik og civilisation, ja, helt ind til benet er der skåret, når Monica Isakstuen præsenterer sin roman. Og av, hvor gør den ondt.
%d bloggers like this: