Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Det er en trist, men vidunderlig historie, som fortjener mange læsninger. Det er en af de bøger, du vil huske hele dit liv, når du får den læst i din barndom. Og dertil kommer de ekstremt skønne illustrationer, som matcher historien perfekt udover i sig selv at være fantastisk smukke.

Bogen er sponsoreret af forlaget
Forlaget Turbine, 2018

Her i december har ungerne og jeg læst Snesøsteren som godnatlæsning. Det har været gribende, smuk og dyb læsning, og jeg kan virkelig anbefale den til alle, hvis ungerne elsker historier, der vil mere end bare underholde for en kort stund.

Snesøsteren handler om drengen Julian, som har mistet sin storesøster. Det er ved at være jul, men sorgen hænger tungt over Julians forældre, og det er som om, de slet ikke ved, det er jul, som om de bare er tomme kopier af sig selv, og Julian og hans lillesøster har kun hinanden. Midt i mørket møder Julian den søde og mærkelige pige Hedwig, som med et gør alting lysere og varmere, og så begynder eventyret…

Det er en trist, men vidunderlig historie, som fortjener mange læsninger. Det er en af de bøger, du vil huske hele dit liv, når du får den læst i din barndom. Og dertil kommer de ekstremt skønne illustrationer, som matcher historien perfekt udover i sig selv at være fantastisk smukke.

Det er en bog, jeg vil vende tilbage til igen og igen og ikke mindst sørge for er en del af mine børns bibliotek, når de bliver voksne og selv får børn.

To ord: Læs den!

Køb den her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Spilanmeldelse: Piratjagten

ons jan 2 , 2019
Når der er en flok syvårige, der skal spille, er det vigtigt, at spillet ikke er for langsomt eller indviklet, men det må heller ikke være så banalt, at det bliver kedeligt. Og Piratjagten klarer det fint på alle områder. Både piger og drenge var begejstrede, og forældrene kunne nyde en voksensnak og en kop kaffe imens.
%d bloggers like this: